oldalterkep ceginformacio elerhetosegek szolgaltatasok
regisztralasWWW Csavarász
 
Céginformáció

A Csavar-Ász Bt. 2004 februárjában alakult. Székhelye Dél-Dunántúlon, Somogy megyében, Kaposvár városában található. Kezdetben kötőelemek, és szerszámok forgalmazásával foglalkoztunk, mára jelentősen bővült termékpalettánk, és árukészletünk (pl: Zárak - vasalatok, elektromos kisgépek, villamossági anyagok, rugók, láncok kötelek, emeléstechnikai eszközök, hegesztés technikai gépek kiegészítők,) ezek közül több termék márkaképviseletét is ellátjuk (pl: Euro - Elzett, Kaba - Elzett, Hitachi, stb.) Kereskedelmi tevékenységünk fő iránya, országosan a kis- és középvállalkozások, néhány nagyobb vállalat és természetesen a helyi lakosság keresletének maradéktalan kielégítése. Folyamatos fejlődésünket és piaci stabilitásunkat elsősorban az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatások kiváló minőségének, áraink versenyképességének és nem utolsó sorban az ügyfeleinkkel szemben alkalmazott korrekt partnerkapcsolatoknak köszönhetjük.

Cégünk, legfőbb célja, hogy tevékenységünket úgy végezzük, hogy azzal a vevői igényeknek minél jobban megfeleljünk. Társaságunk elkötelezett a vevők elvárásainak követelményeinek megfelelő teljesítésére, valamint a minőség iránti elvárások fokozása és folyamatos fejlesztése, jobbítása iránt, továbbá figyelemmel kísérjük a vevőink, ill. a partnereink igényeit, valamint a termékeink - el, ill. a szolgáltatásaink - al való megelégedettségét és törekszünk a folyamatos jó kommunikáció kialakítására. Gondoskodunk arról is, hogy a vevőink által támasztott követelmények dolgozóink számára ismertek legyenek, és teljesítsük azokat a vevői megelégedettségének elérése céljából.

Az általunk végzett szolgáltatások kapcsán a nem megfelelő munkavégzés megelőzésére, illetve elkerülésére helyezzük a hangsúlyt. Az elvesztett vevő bizalmát sokkal nehezebb visszaszerezni, mint egy új vevő bizalmát megszerezni, ez nem csak a saját munkatársakkal szembeni elvárás, hanem a beszállítóinktól, ill. partnereinktől is elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget, a magas színvonalú és megbízható szolgáltatást.